Zet het plan om in actie

Ontwikkel duurzaam concurrentievoordeel

Van woorden naar actie

Een van de grootste uitdagingen voor jou als ondernemer is plannen omzetten in actie. En vooral in succesvolle acties die je bedrijf naar het juiste doel leiden. Wist je dat 90% van de ondernemingen op dit vlak faalt? De frustratie die hieruit voortkomt is groot. Maak niet diezelfde fout en stel een actieplan op dat wél werkt. Voor je bedrijf en je team, maar vooral voor jezelf als ondernemer.

Inhoud van de coaching om tot actie over te gaan

Tijdens deze interactieve sessie gaan jij en je betrokken medewerkers aan de slag onder begeleiding van de coach. Je werkt als het ware vanuit een trechter waarbij je vanuit brede doelstellingen steeds dichter bij concrete acties komt. Je brengt bedrijfsprocessen in beeld. Zo ontdek je verbeterpunten, prioriteiten en factoren om jouw plan succesvol uit te voeren. Zonder massa’s energie te verslinden, want dankzij een strak actieplan weet iedereen perfect wat te doen. En trek je niet langer aan een kar die tegentrekt.

Doel van deze coaching

Ook hierbij staat jouw gedrevenheid centraal. Want een duidelijk actieplan doet wonderen voor jouw gemoedsrust als mens en ondernemer. Je ziet jouw plannen werkelijkheid worden en haalt energie uit de efficiëntie binnen je bedrijf.

Praktisch

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

Schrijf je in

Laat je gegevens na en we contacteren je met alle nodige info om jouw inschrijving te voltooien

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.