Identiteit & ambitie

toekomstgericht ondernemen

Wat is het DNA van jouw bedrijf?

De identiteit en ambitie van jouw bedrijf vormen de absolute basis van jouw organisatie. Zijn je identiteit en ambitie onduidelijk? Of veranderen ze vaak? Hou je dan maar stevig vast. Zonder stabiele basis bouw je geen stabiel bedrijf op. Zet met deze workshop de eerste stap in het strategisch ondernemen. Ken je identiteit en ambitie.

Inhoud van advies op maat over identiteit & ambitie 

Binnen het luik identiteit gaan we op zoek naar wat je bedrijf betekent voor een ander. Wat is met andere woorden de purpose van je bedrijf? Welke missie leidt je naar je purpose? Je legt de stappen vast om je purpose te bereiken. Hierbij volg je zonder uitzondering de waarden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Deze punten bepalen je persoonlijkheid en je gedrag als organisatie.

Binnen het luik ambitie bepalen we de richting die je bedrijf uitgaat. Je visie spreekt over een termijn van enkele jaren. Bij het bepalen van je BHAG breng je jouw grootste en gewaagdste ambitie naar boven. Welke bijdrage lever je aan de maatschappij? Hoe ontwikkel je de persoonlijkheid van je bedrijf en wat beteken je voor je medewerkers?

Tijdens deze workshop komen we terug op deze punten. Neem de tijd om deze denkoefening grondig uit te voeren. Want dit is de absolute basis om je strategie verder uit te bouwen.

Doel van dit advies op maat

Praktisch

Kernwoorden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

Schrijf je in

Laat je gegevens na en we contacteren je met alle nodige info om jouw inschrijving te voltooien

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.