Bepaal de richting van jouw bedrijf

toekomstgericht ondernemen

Bepaal de richting van je bedrijf

Niets is energieslopender dan trekken aan meerdere karren die elk een andere richting uitgaan. Zonder duidelijke richting kan je niet gedreven ondernemen. Leg de richting vast en zet alle karren terug op het juiste spoor.

Inhoud van de coaching om je richting te bepalen

Jouw richting bepaal je door gerichte keuzes te maken. Waar wil je naartoe? Wie wil je bedienen? Waar en hoe zal je die klanten aantrekken? Vertrek vanuit de visie, missie en waarden van je bedrijf. Leg je ultieme doel vast. Dit is voor elke onderneming uniek. Waarom? Omdat er achter elke onderneming een andere ondernemer zit met eigen drijfveren. We vertrekken vanuit jouw problemen en vragen om op maat van jou en je bedrijf deze richting vast te leggen.

Doel van dit advies

Dankzij een duidelijke richting krijg je als ondernemer tijd en ruimte om terug te doen wat je energie geeft. Naar hetzelfde doel toe te werken is een sterke motivator voor jezelf en je team.

Praktisch

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

Schrijf je in

Laat je gegevens na en we contacteren je met alle nodige info om jouw inschrijving te voltooien

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.