Strategisch actieplan

Ontwikkel duurzaam concurrentievoordeel

Hoe zet je jouw strategie om in de praktijk?

Voorafgaand aan deze workshop heb je al je strategie bepaald en je maturiteit geanalyseerd. Maar je strategie heeft weinig waarde als je ze niet gebruikt. Zorg dat het niet zomaar bij een theorie blijft. Ga aan de slag met concrete doelstellingen en acties om je strategie in je bedrijf toe te passen.

Inhoud van het advies over jouw strategisch actieplan 

Je zet je missie en visie om in concrete acties op vlak van service, klant en kwaliteit. Dit specifiek op maat van jouw bedrijf. Hierbij hou je rekening met de waarden van je bedrijf. Op welke vlakken is verbetering nodig?

Je bepaalt je doelstellingen op verschillende vlakken. Welke financiële doelstellingen zet je voorop? Hoe verbeter je jouw interne processen? Bepaal je prioriteiten en acties op vlak van je klanten en leg vast hoe je leren en groeien zal stimuleren.

Je legt je doelstellingen op lange termijn vast. Je bepaalt welke projecten het belangrijkst zijn. Je stelt meetbare doelen op. Je bepaalt hoe je kort op de bal speelt en hoe je zal opvolgen of deze doelen bereikt zijn.

Doel van dit advies

Praktisch

Kernwoorden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

Schrijf je in

Laat je gegevens na en we contacteren je met alle nodige info om jouw inschrijving te voltooien

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.