Aanbod

Advies, concrete ondersteuning en opleiding voor KMO ondernemers

Advies

Een plan 
op maat van jouw KMO

Ondersteuning

Van enkele uren per maand
tot dagelijks

Opleiding

Leer in groep bij over een inspirerend topic

Advies

Krijg advies volledig op maat van jouw bedrijf. Tijdens een intake maken we een eerste analyse van jouw noden. Op basis hiervan krijg je een voorstel op maat en schakelen we de juiste expert in om jou hierin verder te begeleiden. Deze expert graaft eerst nog wat dieper richting de oorzaken van problemen binnen je bedrijf. Het resultaat? Heldere adviezen en actiepunten om je problemen aan te pakken en je bedrijf vooruit te helpen.

Een greep uit onze topics

Jouw KMO Boost op maat

Small KMO Boost

€ 1.095 excl. BTW

Medium KMO Boost

€ 1.396 excl. BTW *

Large KMO Boost

€ 3.496 excl. BTW *

Concrete ondersteuning

Je hebt jouw adviezen en actiepunten om mee aan de slag te gaan. Maar je vindt de tijd en energie niet om dit zelf op te volgen. Schakel gedreven in om deze gaten binnen je bedrijfsvoering op te vullen. We zoeken voor jou de geknipte persoon om op regelmatige basis de uitwerking van de actiepunten op te volgen. Volgens de frequentie naar jouw wens. Gaat het over enkele uren per kwartaal, per maand of per week? We bekijken samen de noodzaak en vullen dit voor jou in.*

Opleiding

Wil je meer te weten komen over bepaalde topics om zelf mee aan de slag te gaan in je bedrijf? Bekijk dan zeker ons aanbod online en offline opleidingen.

Een greep uit onze topics:

Formats:

*komt niet in aanmerking voor de KMO-Portefeuille

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.