Over Ons

Advies, concrete ondersteuning en opleiding voor KMO ondernemers

gedreven

De wereld voorzien van zoveel mogelijk gedreven ondernemers. Dat is onze missie.

Echte entrepreneurs die volop gaan voor hun dromen. Ondernemers die volop de focus leggen op dat wat ze graag doen, met het oog op een succesvolle toekomst voor henzelf en hun bedrijf.

Ontdek wat wij voor jou betekenen en welke resultaten jij verkrijgt door een samenwerking met gedreven.

gedreven: boordevol ervaring en expertise

Jouw succes als ondernemer staat centraal. Daarom werkt gedreven enkel samen met experts die barsten van de ervaring in hun vakgebied. 

Liesbeth Deman, coördinator van gedreven

Van zodra Liesbeth afstudeerde in 2006, ging ze aan de slag als zelfstandig logopediste. En werd ze onmiddellijk actief als bestuurder en later medewerker bij een KMO-gerichte ondernemersorganisatie.

Daar raakte ze geboeid door de vele contacten en gesprekken met ondernemers. Hun passie is inspirerend. Maar tijdens deze gesprekken komen ook bezorgdheden naar boven. Bezorgdheden over de ondernemer als persoon, over personeel, over groei, over keuzes maken.

Vanuit deze ervaring werkt Liesbeth elke dag aan de missie van gedreven om als rechterhand van de zaakvoerder de gaten in de KMO op te vullen.

 

Achter de schermen

Naast onze ervaren experts en coaches  kunnen wij rekenen op een fantastisch team dat ons dagelijks ondersteunt op vlak van marketing (bedankt Ann, Lore en Ellen voor jullie toewijding en enthousiasme).

Waarom kiezen voor gedreven?

Wij worden enthousiast van de bevlogenheid van elke ondernemer om zich dag in dag uit in te zetten richting het vooropgestelde doel.

gedreven ontzorgt jou op de vlakken die jou als ondernemer teveel energie kosten. We vullen de gaten op om jouw plannen waar te maken.

Het resultaat is een ondernemer die met goesting werkt voor een onderneming die een bloeiende toekomst heeft.

De enige weg naar succes

Gaat jouw KMO-toren steeds meer wankelen door de gaten die gaandeweg naar boven komen? Schakel dan op tijd een expert in om deze gaten te vullen. Soms doen slechts enkele uurtjes per week al wonderen om jouw KMO-toren terug te verstevigen. Zo krijg je weer een stabiele basis om verder op te bouwen.

Zo krijg je:

Benieuwd hoe ook jij een gedreven KMO wordt?

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.