Persoonlijke groei

toekomstgericht ondernemen

Gedreven ondernemen begint bij jezelf

Je hebt een punt bereikt waarop je je vragen stelt. De goesting waarmee je je in het ondernemersavontuur stortte is even zoek. Problemen binnen je onderneming baren je zorgen. Hoe pak je ze aan? Wat zijn jouw drijfveren en hoe laat je ze ten volle tot hun recht komen? Ken eerst jezelf en word een gedreven strategisch ondernemer.

Inhoud van de coaching voor persoonlijke groei

Je krijgt een antwoord op de vraag wat je als mens en ondernemer écht wil realiseren in je leven.

gedreven biedt een uniek en wetenschappelijk onderbouwd programma aan om jezelf als ondernemer te leren kennen en een gedegen ondernemersstrategie uit te bouwen. Dit resulteert niet alleen in groei voor jezelf, maar ook in groei voor je onderneming.

Het een inspirerend parcours dat tot verrassende inzichten leidt over je persoonlijkheid en je drijfveren. Waar haal je echt energie uit? Dat is de basis om als ondernemer te groeien. Van daaruit ga je verder naar het uitbouwen van een persoonlijke missie en visie.

1. Online tests die veel zeggen over je persoonlijkheid

Je start met het invullen van enkele wetenschappelijk onderbouwde online tests. De resultaten van deze tests geven een verhelderend beeld van je persoonlijkheid. Ze geven aan wat je bewuste en onbewuste drijfveren zijn.  Zo kom je te weten waar je energie van krijgt, waar je gelukkig van wordt en wat je nodig hebt om optimaal te presteren als ondernemer.

2. Individueel gesprek over de betekenis van jouw testresultaten

Tijdens de eerste individuele sessie ga je samen met een personal coach dieper in op de resultaten van je tests. Schrik niet als je drijfveren anders zijn dan je zelf dacht. Soms leg je al jaren de focus op bepaalde vaardigheden, maar zijn dit toch niet je grootste energiegevers. Deze sessie biedt een soms confronterend maar vooral verhelderend inzicht in wat je echt energie geeft. Dit inzicht is een grote meerwaarde voor je persoonlijke strategie.

3. Waar wil je naartoe als mens én ondernemer?

Bij de tweede individuele sessie bepaal je eerst je kernwaarden en je persoonlijke missie. Waar sta je voor? Waar wil je in investeren om je persoonlijk optimaal te ontplooien? Een persoonlijke missie leest als een persoonlijke slogan, een motto dat je steeds doet terugdenken aan de essentie van je denken en doen. Het is je basis om terug vol goesting te ondernemen.

Daarna komen we tot jouw persoonlijke visie.  Wat is jouw uiteindelijke droom? Waar wil je naartoe evolueren als mens én als ondernemer? Deze persoonlijke visie bouwen we samen op tot iets unieks, tot een persoonlijk doel om naar toe te werken. Een eindpunt dat jou zal leiden in jouw dagelijkse beslissingen.

Doel van dit advies

Je komt te weten waar je energie van krijgt, wat jouw levensdoel is en welke leidraad jou zal helpen om jouw einddoel te bereiken. Groei als mens én ondernemer en ervaar persoonlijk succes.

Praktisch

Kernwoorden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips, inspiratie en nieuws over ons aanbod.

Schrijf je in

Laat je gegevens na en we contacteren je met alle nodige info om jouw inschrijving te voltooien

7 tips om gedreven te ondernemen

Voor de ondernemer verloopt de weg naar succes vaak mat vallen en opstaan. Maar hoeveel kan je als mens dan aan? En hoe vaak kan je terugveren na een tegenslag? 

Met onze 7 tips sta je sterker in je schoenen.